Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sairaus myytävänä!


Totuus Sylvan varainkerääjästä petoslaskutusta uhkailua valehtelua huijausta seksuaalista häirintää, ulosottoviranomaisen kavallusta sekä laittomia aseita!

HUOMIO YRITTÄJÄ..
Oletko saanut aiheettoman laskun eli huijauslaskun ”ilmoituksesta” tai ”mainoksesta” Scanetto Oy:ltä erityisesti Sylvan,kehitysvammaisten tai poliisien statuksella julkaistuun, halvalle paperille painettuun arvottomaan vihkoseen erityisesti vuosien 2015-2019 välisenä aikana? Laskun lähettäminen tuotteesta mitä et ole tilannut on rikos joten tee asiasta välittömästi rikosilmoitus

LUE TÄSTÄ LISÄÄ AIHEESTA. PETOSLASKUTUS ON VIRALLISEN SYYTTEEN ALAINEN RIKOS.

Yrittäjät ovat hermostuneita alituiseen kerjäämiseen ja puhelinhäiriköintiin milloin syöpäsairaitten lasten nimissä milloin vammaisurheiluun kohdistuvasta avunpyynnöstä.

Paljastamme tässä artikkelissa juuri miten suuri epärehellisyys kyseisiin avustuspyyntöihin joita harjoitetaan erityisesti syöpäsairaitten lasten nimissä muka ”Sylva lehteen,” vaikka kyseessä on pelkkä suppealla jakelulla jaettava arvoton vihkonen yleensä ilman isbn-tunnuksia.

Paljastamme erään kylmäverisen liikemiehen nimeltä Pentti Virta jolle tärkeintä on oma ylpeys ja hyvinvointi, ikämies joka vie vaikka leivän syöpäsairaan lapsen suusta ja vaihtaa toimistonsa sijaintia sitä mukaa kun maa polttaa jalkojen alla. Paljastamme hyödyllisiä idiootteja joita kyseinen liikemies alistaa tälläiseen toimintaan.

Scanetto Oy ja vastuumies Pentti Virralle siis on tärkeämpää oma ylpeys ja hyvinvointi kuin suomalaisen yritysmaailman kunnioittaminen. Lue alhaalta Scaneton ja Pentti Virran tarina. Reportaashi entisestä Pohjolan vakuutusasiamiehestä joka päätti repäistä ja heikolla koulutus- ja kokemuspohjalla pisti pystyyn telemarkkinat jonka seurauksena hän kantaa tänä päivänä suomen halveksituimman varainkeräyshuijarin titteliä!

Miksi Sylva ry käyttää välikätenä tälläistä toimijaa? onko Sylvalla oma lehmä ojassa? ehkä sillä jopa pehmolelusta olisi enemmän iloa ”tukijalle” joka ei näe metsää puilta sitä että maksamastaan summasta ei ohjaudu avustettavalle kohteelle kuin nimellinen osuus eikä ”tukija” maksa mistään muusta kuin siitä että altistaa itsensä häirintään koska imurointia harjoittava Scanetto Oy ei ole organisoinut markkinointijärjestelmäänsä eikä Scanetto ole edes oikea auktorisoitunut media- tai mainostoimisto.

Scaneton taustat on esillä tarkemmin tämän artikkelin alla olevassa linkissä

Mutta arkeen, yrittäjä saitko tällaisen soiton joka alkaa näin? Saadun tiedon paljastamana tätä tehdään edelleen Scaneton työhuoneista.

”Marja Simola syöpäsairaitten ja vammaisten lasten asialla,avunpyyntöä meidän pienille lapsille…”

Marja (tai muutettu nimi) salaa että soittaa Scanetosta, koska Scaneton maine on huono.

Marja pyytää rahasumman sen perusteella että summa menisi muka ”syöpäsairaille tai vammaisille lapsille”

Marja saattaa myös antaa vahingon kiertää ja vedota ”tukijan” hyväsydämisyyteen sen perusteella että tukija on ollut aiemminkin niin sinisilmäinen hölmö että on antanut aiemminkin ”tukensa”

Mikä on ”Marjan” rötös?

”Marja” joka salaa että soittaa Scanetosta jolla on huono maine, ei kerrokaan että summa minkä hän pyytää ei menekään nyt aivan ihan sinne millä perusteella hän soittaa. Hänen työnantajansa Scaneton Pentti Virta kääräisee liiveihinsä nimittäin ryöstösumman!

Marja” ei anna mahdollisuutta tutustua vihkoseen ennen ostopäätöstä hän luottaa siihen että tukijat ne ovat niitä joilla on vahaa korvissa, suuret sydämet ja pienet aivot. Hän uskoo myös siihen että ”tukija” on jo ennestään niin hölmö että on osallistunut vastaavanlaiseen antamalla ”tukensa”.

Edelleen ”Marja” salaa oleellisimman sen että ”tukijan” ilmoitus on nk kehysilmoitus joka käsittää lähinnä ”tukijan” yhteystiedot eikä ole oikea mainos. ”Marja” salaa myös sen että kyseisen kehysilmoituksen arvo on käytännössä olematon koska kyseistä vihkonen ei ole yleisölle tarjolla eikä siihen voi tutustua ennen ostopäätöstä esimerkiksi Rautakirjalla, kyseessä on pelkkä arvoton vihkonen jota jaetaan erittäin suppealla jakelulla, lisäksi Scaneton painattamissa vihkosissa on lisäksi myös runsaasti kirjoitusvirheitä ja yrittäjien tietoja mainoksiksi naamioituna on laitettu vihkosiin jopa ilman yrittäjien suostumusta.

Marjan huijaus on siis täydellinen. Hänen pomonsa Pentti Virta on ohjeistanut häntä että vihkonen tulee täyttää pienillä ”tukijoille” arvottomilla kehysilmoituksilla, näin Virta saisi enemmän rahaa kuin yhden sivun yhden höynäytetyn ilmoitus.

Artikkeliin pyydettiin Sylvan toiminnanjohtaja Marika Arolta (alhaalla kuvassa) haastattelua mutta sitä ei herunut, luonnollista. Vakavalla sairaudella rahastaminen on varsin kipeä kohta yhä useamman omalle tunnolle. Aron tapauksessa henkinen pyyhekumi taitaa tehdä koko ajan työtä yrittäen pyyhkiä kipeää totuutta pois omaltatunnolta. Täysin turhaan, niin turhaan.

Jos Aro olisi realisti niin hän tunnustaisi itselleen faktan sen että Scanetto varainkeräyksen välikätenä on virhevalinta sillä Scanetto ei ole organisoitunut myyntitoimisto, ei auktorisoitunut mainostoimisto ja siitä seurauksena on valelaskutusta häirintää ja hyvän kauppatavan vastaista toimintaa josta ikävä maine tihkuu jokaisen sen ylle joka Scanettoon identifioituu. Tänä päivänä sana Scanetto Oy on pelkkä kirosana yhä useamman suomalaisen yrittäjän keskuudessa!

Onko Marika Aro nainen joka ei osaa sanoa ei? Eikö hän ole havainnut jo yleisen mielipiteen Scaneton Sylva- keräyksistä ja Scaneton huonosta maineesta, eikä Scanetto ole halunnut eikä halua korjata toimintatapojaan vaikka siitä muistutetaan nykyään jo lähes viikottain. Vai onko Marika Aron käyttövoimana ainoastaan raha ja vakavalla sairaudella nimeltä syöpä rahastaminen, jos niin niin häpeän summa olkoon valtavan vuolas!

Scaneton uhreja on Suomen rajojen ulkopuolellakin lue siitä tästä

Oikeuskäytäntö on jo linjannut tällaisen toiminnan tuomittavaksi, aiheesta uutisotsikko tässä

Yrittäjät nyt tarkkoina miettikää missä on moraali kun syöpäsairaita ja kehitysvammaisia käytetään hyväksi ja rahastus tehdään keinoja kaihtamatta! Yrittäjä jos saat tälläisen soiton Sylvan hyväksi niin sulje puhelin. Säästyt riesalta.

Scaneton taustat tästä artikkelista 

Scanetto Oy ja sen puuhamies Pentti Virta on ehtinyt saada jo lisänimenkin pukinmäkeläisten keskuudessa nimittäin Pukinmäen pehmeitten vihkosten petos-Pentti.

lue lisäksi kevään skandaali HYKS osasto 10 Scanetto-huijaus ja puhelinmyyntifirman toimitusjohtaja pahoinpiteli kallovammaisen (entisen) työntekijänsä tutustu artikkeliin tästä!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close