Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Poliisi vahingoittaa elinkeinotaloutta!

Poliisin epämääräiset varainkeräykset aiheuttavat suurta haittaa suomalaisille yrittäjille!

Totuus poliisien käyttämästä puhelinmyyntiä harjoittavasta toimijasta petoslaskutusta uhkailua valehtelua huijausta,valepoliiseja virkavallan anastuksia väkivaltaa, vammaisten pahoinpitelyitä, seksuaalista häirintää, ulosottoviranomaisen kavallusta sekä laittomia aseita!

Eikö poliisi halua päästä edellämainituista irti? Poliisi saattaisi olisi kelvollinen brändi mutta niin helppo yksinkertaisen helppo polkaista sontaan! Miksi poliisi on itse myötävaikuttamassa poliisin arvon eliminointia?

Onko Suomen poliisi enää pelkästään suuri vitsi. Onko suomalainen poliisi edes poliisi nimittäin ihmettelemistä on esimerkiksi selvittämättömissä henki- ja väkivaltarikoksissa joiden seurauksesta kansalaisten luottamuspula poliisiin on suurta! Tänään poliisi on rikkonainen laitos joka saa osakseen kansalaisilta suurta luottamuspulaa!

Näyttääkin siltä että suomalainen poliisi on amatööri joka pyrkii olemaan ”poliisi” ainoastaan lässyttämällä ja puuhastelemalla mitättömien pikkuasioitten parissa saadakseen tyydytystä turhamaisuuteen, uskaltamatta paneutua oikeaan asiaan koska konkreettisuudessa voi tulla hiki.

Tänään suomalainen poliisi on pelkkä marionetti. Ja kun suomalainen poliisi haluaa mahoilla se keskittää resurssinsa lasten ja nuorten vahingoittamiseen.

Moni saattaa muistaa vielä kuinka poliisi teloitti leikkimielisen nuorukaisen susihauleilla Vesalassa 1995, artikkeliin voi tutustua sivun alareunan artikkelista! Kyseisen tapahtuman silminnäkijöitä on nyt haastateltu koska tämä poliisin raskas moka on noussut vihdoin puheenaiheeksi. Silminnäkijöiden kertomana surman suorittanut poliisi tuuletti vielä karmean tekonsa jälkeen. Poliisi yritti ja on yrittänyt pitää aihetta häpeästä uutispimennossa mutta kissa nostetaan aina pöydälle, ennemmin tai myöhemmin!

Suomalaisen poliisin uskottavuus on vajonnut alas viimeisen 50- vuoden aikana eikä tätä totuutta muuta poliisin omat ”poliisi on pop” valheet. Rehellinen poliisi on taruolento.

Ruohonjuuritasolta katsottuna ääritapauksina mediaan on ilmestynyt paljastuksia kuinka esimerkiksi Pasilan poliisi käännyttää jo pois raiskauksen uhrejakin teemalla ”syö sitruunaa”. Nämä tälläiset poliisin uhrit ovatkin saaneet lainturvaa vasta Oikeuskanslerin kautta.

Ja mikähän se suomalaisen poliisin suojeluresurssin taso sitten mahtaa olla jos poliisi ei pysty suojelemaan edes itseään, johan sen todisti eräs tanskalainen vieraileva tähtikin ja tämän ensi-ilta Tehtaankadun yössä 1997.

Tällä artikkelilla paljastetaan yksityiskohtaisesti suomalaisen poliisin yksi huomiota herättävä mätäpaise nimittäin poliisin oma talousrikollisuus,
yksi tärkeä syy miksi poliisin arvo on tänä päivänä horjunut on poliisien epämääräiset vapaa-ajan yhdistysten talousrikollisuutta tukeva toiminta. Poliisien palloilut ja poliisikoira- teemaan viritettyjen rahankeräysten mitta joista teemme tässä selontekoa.

Lähtökohtahan on se että jo pelkästään LAKI kieltää poliiseja myymästä itseään!

Aihe on ajankohtainen huomioituna että palalta viimeisen kymmenen vuoden jaksolla poliisista on paljastunut niin paljon mätää aina huumeiden myynnistä muuhun poliisirikollisuuteen. Kuinka paljon virkarikoksista tuomittuja poliiseja istuu maan vankiloissa on lukuna hämmentävä, media ei ole paljastanut vasta kuin jäävuoren huiput.

Poliisien oma talousrikollisuus lukeutukoon siis valotettavaksi aiheeksi.

Poliisit perustelevat tyhjänpäiväisiä yhdistyksiään kahvituntiensa ratoksi. Toki poliisit saavat harrastella, pitää palloseurojaan tai silitellä koiriaan mutta suurin virhe tapahtuu siinä että poliisit käyttävät yhdistyksiään taloudellisiin intresseihin tavoitellen käytännössä oikeudetonta taloudellista hyötyä sillä valtiohan se maksaa poliisien palkan, ei se sellainen kuulu kansalaisille tai yrittäjille ja jos kuuluu niin asiaa on tarkasteltava korruptiona joka on raskaan sarjan rikollisuutta.

Milloin tuomarit kieltävät poliiseilta yhdistysten perustamiset taloudellisiin intresseihin koska näyttöähän jo siitä miten suuresta vahingoittamisesta on kyse.

Poliisit käyttävät rahanimurointiin epämääräisiä tahoja esimerkiksi Scanetto Oy:tä jonka vastuumiehenä leikkii toimitusjohtajaa eläkeläinen Pentti Virta. Paljastamme tässä artikkelissa poliisin käyttämän Scanetto Oy:n pimeän puolen, se on petoslaskutusta, uhkailua valehtelua huijausta pahoinpitelyjä seksuaalista häirintää sekä laittomia aseita.

Jokainen voi lukea rivien välistä kuvastaako edellä mainittu myös poliisia itseään, jos näin on niin jokainen voi hahmottaa miten rikkonainen laitos Suomen poliisi todellisuudessa tänä päivänä on!

Petosmies Virran tarinan voi lukea alhaalta, hän on entinen Pohjolan vakuutusasiamies joka heikolla koulutus- ja kokemuspohjalla polkaisi pystyyn telemarkkinat ja kantaa sen johdosta tänä päivänä Suomen halveksituimman varainkerääjän titteliä.

Pentti Virta on aiheuttanut suurelle määrälle Suomalaisia yrittäjiä vahinkoa kärsimyksiä koska hän on laiminlyönyt täydellisesti oikean organisoidun myyntitoimiston ideologian ja toimintaperiaatteen.

Scanetto Oy on ainoastaan Pentti Virran haihattelu ja alusta ainoastaan hänen omalle makealle elämälle.

Eläkeläinen Pentti Virta elää petoksesta. Hänelle tärkeintä on rahan pumppaaminen mahdollisimman halvalla yrittäjiä vahingoittaen sillä Virran aiheettomien huijauslaskujen uhreja on liian paljon.

Koska Scanetto Oy ei ole oikea auktorisoitunut mainostoimisto ei edes organisoitunut myynti- tai mediatoimisto, niin siitä seurauksena on siis runsasta yritys- ja elinkeinoelämää vahingoittavaa rikoslaissakin määriteltyä huijauslaskutusta, häirintää ja lisäksi hyvän kauppatavan vastaisia toimia.

Virran ja Scanetto Oy:n aiheettomille laskuille nk. petos- eli huijauslaskuille on looginen selitys. Scanetto Oy:n tulos notkahti pohjaan 2015 ja Virta on tehtaillut 2015-2018 välisenä aikana tuhansia aiheettomia petoslaskuja yrittäjille saadakseen lievitettyä tappiolta. Jokainen voi tarkastaa tämän faktan seuraavasta Asiakastiedon raportista.

Tätäkin saattaa lukea juuri joku Scanetto Oy:n ja Virran uhri. Huomioitaa että aiheeton laskutus on rikos joka säädetty rikoslaissa. Asiasta lisää tässä artikkelissa myöhemmin!

Viimeiset viiden vuoden aikana kissa on vihdoin nostettu Scanetto Oy:nkin osalta pöydälle ja Virran rötöstehtailua alettu tutkia ja raportoida tarkemmin! Jokaisen kohdalla tulee hetki jolloin kissa nostetaan pöydälle, nyt on Pentti Tapani Virran petostehtailun läpivalaisun aika!

Virta muuttaa toimistonsa sijaintia ja työntekijöittensä puhelinnumeroita sitä mukaa kun maa alkaa polttaa jalkojen alla. Levottomaan liikehdintään ovat kiinnittäneet huomionsa myös muutkin yrittäjät.

Virran petoslaskutuksen ajankohdat osuvat juuri niihin ajankohtiin jolloin yrityksissä reskontran huomio on alatehoinen, sopivasti Virran matkustusaikatauluja jälkeenpäin tarkasteltuna Virta on lähtenyt aina välittömästi rötöspiikkien yhteydessä kalaan ulkomaille ja Scanetto Oy:n toimiston paljastamana kuulostellut aina Skypen välityksellä mutuna onko huijaukset onnistuneet.

Arviolta parisen tuhatta yrittäjää on saanut Virran Scanetto Oy:ltä kyseisen aiheettoman petoslaskun. Voisiko selkeämpää casea olla poliisin talousrikostutkijoille!

Toisena alueena Virralla on työntekijöihinsä kohdistuneet laittomuudet. Uhkailu, kiristäminen, fyysinen väkivalta ja seksuaalinen häirintä.

Pentti Virran ja Scanetto Oy:n maine on jo niin kyseenalaistettu että Virta ei ole saanut enää viime vuosina pysyvää työvoimaa ja ne jäljellä olevat työntekijät koostuvatkin yksinkertaisista, sairaista, alkoholisteista tai henkilöistä jotka eivät sopeudu työmarkkinoille ja näiden tälläisten heikkoutta ja riippuvuutta Virta käyttää häikäilemättömästi hyväksi.

Scaneton puhelinmyyjänä on liian suuri riski syyllistyä seuraaviin A) virkavallan anastus B) kotirauhan rikkominen C) petos ja juuri näitä seikkoja Virta käyttää kiristimenä saadakseen yksinkertaisen tai vinksahtaneen ihmisen tekemään hänelle työtä puhelinmyyjänä.

Virran vietävänä nämä onnettomat erehdyttävätkin yrittäjiä esiintymällä milloin valepoliiseina ja pyytämällä rahaa poliisitutkintaan koirien silittämiseen tai poliisien urheilukilpailuihin. Salaten sen että itse ”avustettavalle” kohteelle ohjautuva tuki ei ole konkreettinen ja ainoa mistä asiakas saa vastikkeeksi on haitta ja vahinko, koska Scanetto Oy ei ole organisoinut markkinointiaan.

Tehtävä Scaneton puhelinmyyjänä on tänä päivänä todellakin hankala sillä yhä useampi yrittäjä tietää vihdoin mitä tai mikä on ”Scanetto Oy”.

Virta täyttää vihkoset siis ”tukijoille” arvottomilla ”kehys-ilmoituksilla” joita vihkosta kohden yleensä keskimäärin 700-900 kpl tavoitteena saada vähintään 50 000 euroa arvottomista ”mainoksista lehdessä” joiksi hän yrittäjien yhteystietoja käsittäviä ruutuja huonolaatuisessa vihkosessa kutsuu.

Scanetto Oy:n tapauksessa vastike mistä ”tukija” maksaa on arvoton vihkonen, täynnä sana- ja lausevirheitä kirjoitustaidottomien poliisien aivoituksia täyttä puutaheinää!

Tuosta 50 000 Virta ei tilitä eteenpäin siis sille kohteelle minkä nimissä hän imuroi kuin prosentit jotka täyttävät varainkeräysrikoksen tunnusmerkistöt. Identtisenä ennakkotapauksena tässä eräs uutinen https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200809198292727

Yleensä ”tukijoiden” ilmoituksia Virta on laitattanut vihkosiin jopa ilman lupaa ja koska Virralta puuttuu yrityksessään kontrolli vihkoset vilisevät kirjoitusvirheitä.

Virralla ei ole omaa painomahdollisuutta joten hän käyttää painotaloja yleensä Savion kirjapainoa.

Miksi poliisit eivät käytä oikeita myynti- tai mainostoimistoja? siksikö että johan jo sitäpaitsi lakikin kieltää poliisien myymästä itseään ja sen johdosta poliisi ei uskalla tilata työtä nk näkyvältä sektorilta koska käryämisen vaara olisi liian suuri. Scanetto Oy:n kaltaisen nyrkkipajan kanssa askartelu ei ole herättänyt niin paljon huomiota kuin vasta jälkijunassa.

Tänään sana Scanetto Oy onkin pelkkä kirosana yhä useamman suomalaisen yrittäjän keskuudessa.

Suurin häviäjä menettelyssä on poliisin arvo joka sukeltaa syvemmälle suohon. Virran toiminta on kyseenalaistanut lisäksi koko telemarkkinoinnin maineen.

Virta on seonnut siitä että verkko paljastaa pala palalta hänen toimintaansa. Hänestä on tullut röyhkeän agressiivinen ja vainoharhainen vanhuuden höperö.

Myös Scaneton toimiston ne jäljellä oleva harvalukuiset ovat asian havainneet. Tietoomme tuli juuri että Scaneton toimiston nainenkin joutuu pitämään toimistolla pippurisumutetta, Virosta tosin laittomana sellaista hankittua.

Varustautuminen on ymmärrettävää sillä Scaneton myyjien yleisessä tiedossa on Virran vanhuus ja voimakkaat mielialojen muutokset. Pahoinpitelemäänsä nyt entistä kallovammaista työntekijäänsä (lue alhaalta) hän oli kehunut aamupäivällä hyväksi myyjäksi kun jo iltapäivällä oli vuorossa aivan joku toinen Pentti Virta.

Virran järkyttävät mielialan muutokset johtuvat hänen vanhuudesta jonka hän on itsekin myöntänyt todistajien kertomana lauseella ihmetellen mitä hän enää tekee Säterintiellä.

Scaneton toimiston nainen onkin kertonut ystävilleen että hän on yhden vuorokauden aikana havainnut Virrasta jopa kolme eri persoonaa.

Edellisenä kesänä ja syksynä Virta kohdisti siis entiseen työntekijäänsä kallovammaiseen henkilöön fyysistä väkivaltaa ja uhkailuja.

Saamamme videomateriaalin kertomana Virta väkivaltaa käyttäen repäisi tämän henkilön oman henkilökohtaisen gsm-puhelimen tämän kädestä kun tämä oli saapunut kutsusta tapaamaan häntä hänen huoneeseensa seurauksella että puhelin särkyi.

Kyseistä henkilöä Virta uhkaili lisäksi sanatarkasti ”tuhoamalla hänet” Virta käyttäen apunaan poliisiystäviään.

Kuinka kauan tälläiset ”poliisiystävät” vielä tunnustavat olevansa Virran ystäviä kun tämäkin artikkeli valottuu tunti tunnilta päivä päivältä viikko viikolta kuukausi kuukaudelta.

Videotodisteluista paljastuu lisäksi kuinka Virta yrittää kiristää uppoavan laivansa jättävää työntekijäänsä allekirjoittamaan järjettömiä papereita ja kun tämä ei siihen suostu niin Virran käytös muuttuu!

Scanetto Oy on varastanut lisäksi työntekijöittensä palkkavaroja toistuvasti vuosien 2016-2018 välisenä aikana jättäen tilittämättä työntekijöittensä palkasta pidätettyjä ulosottomaksuja viranomaisille. Juridisesti kyseessä on viranomaiselta kavaltaminen.

Virran uhrit entiset Scanetto Oy:n työntekijät ovat kertoneetkin että Virrasta pääsee eroon ainoastaan hankkimalla hänelle lähestymiskielto.

Hiljattain kesällä 2018 Virta oli houkutellut erään naisen työpaikkahaastatteluun. Pitänyt tätä suljetun oven takana kanssaan 2,5 tuntia ja ihastellen flirttinä tämän kauneutta lupaillen naiselle maat ja mammonat. Toinen videotodistelu paljastaa lisäksi Virran halailevan huoneessaan tätä naista.

Missä Virran oma vaimo Anita oli tapahtumahetkellä?

Virta tarjoaa työsopimusta alhaisella 20 prosentin myyntiprovisiolla kiinteästä korvauksesta puhumattakaan ja vähentää suorituksesta nk tuplamyynnit eli jos joku muu Scaneton harvoista myyjistä joita enää jäljellä on sumuttanut yrittäjän edellisellä viikolla, uusi myyjä ei saa provisiota ollenkaan se vähennetään uuden myyjän palkasta. Kerrotaan että Scaneton myyjänä ei ole ansainnut kuin 0,79 euroa.

Scanetto ei ole organisoinut markkinointiaan, Scanetolla ei ole markkinoinnin hallintaa, ei yhteistä koordinatiota jollainen täytyisi olla tämän päivän myyntiä harjoittavalla toimistolla olla ja siksi päällekkäisyyksien ja erehdysten riski on valtava!

Uusi myyjä kuvittelee saavansa Virralta sopimuksen mukaisen palkan mutta ei saakaan sitä sillä vain taivas tietää onko ”Satumainen Onni Lempinen” ehtinyt ryssiä jo viikko takaperin.

Virta korostaa epärehellisyyttään tarjoamassaan työsopimuksessa työpaikkaa hakeville sanamuodossa korostamalla omaa etuaan, Miksi?

Virta aiheuttaa siis runsasta vahinkoa suomalaiselle yrittäjille lypsämällä yritykselleen hyötyä tavalla joka on reippaasti linjattu 100% lainvastaiseksi ja näin siksi yrittää siirtää vastuuta yksinkertaiselle työntekijälle. Kauppaamalla ”mainostilaa” arvottomiin suppealla jakelulla jaettaviin vihkosiin, salaamalla todellisuuden sen että hänen ainoa konkreettinen tuotteensa on ”häiriö” ja siitä seuraava vahinko ”tukijalle” on pelkkä haitta koska hän ei ole organisoinut yritystään.

Salaamalla lisäksi sen että tuki minkä hän ohjaa eteenpäin taholla jonka nimissä imuroi ei ole konkreettinen.

Vastaan tulee lisäksi työsuojeluviranomaiset ja laki sillä Virta laiminlyö jo yhden työntekijän perusturvan nimittäin oikeusturvan. Virta sälyttää vastuun sikailustaan työntekijänsä, juridisen yksityishenkilön harteille jonka henkilökohtainenkin uskottavuuskin ja maine kärsii Virran vietävänä!

Scanetto Oy käyttää poliisin statusta hyväksi, koska Pentti Virta itsekin tietää että hän tekee väärin hän on luonut mielessään itselleen henkisen suojakuoren käyttämällä hyväksi poliisin auktoriteettia.

Virran on kerrottu vakuuttavan epäröiville uhreilleen puhelimessa että seuraava allaoleva kuva olisi aito että hän olisi pelannut golfia poliisipomon kanssa luodakseen näin huijauksilleen uskottavuutta.

No seuraava kuva on aito sillä seuraavat kappaleet ja kuva todistaa ainakin sen miten poliisin arvoa poljetaan tapauksessa syvään suohon.

Jäljelle jääkin yrittäjien tietoisuus olla osallistumasta poliisien epärehellisiin rahankeräyksiin joista Scaneton taholta ei aiheudu muuta kuin vahinkoa!

Siis jos joku oikea poliisimies tunnistaa seuraavasta kuvasta itsensä niin tämä tälläinen poliisimies voisi ehkä harkita jo varhaista eläkkeelle siirtymistä tehtävistään

Yksi kuva ei kesää tee mutta tuhat kevätvirttä kertokoon kaiken. Tässä tapauksessa voidaan puhua esimerkiksi Scaneton ja Virran tuhansista huijauslaskujen uhreista.

Toki poliisijohtajamme Seppo saa pelata golfia Puhaltaja-Penttimme kanssa, jonka omalla tunnolla on tuhannet huijauslaskutukset sekä työsuojelurikokset mutta herkullisinta aiheessa on se että kyseinen puhaltaja-Pentti päästi huoneeseensa henkilön joka videoi ja nauhoitti episodin missä Kolehmaisen hätääntyneen soiton aiheena nettiin ilmestyneet paljastukset joissa hänet identifoidaan suureen ikävään eli aiheeseen mistä puhutaan. Nyt puhutaan!

Suomen poliisi on epärehellinen ja korruptoitunut, tämä on todellisuutta. Rehellinen poliisi on taruolento. Ei tarvita kuin yksi tai kaksi tuomaria jotka pistäisivät asialle eli tämän lajin poliisirikollisuudelle pisteen.

Maakuntien poliisilaitokset eivät näe metsää puilta mutta kun riittävän moni Puhaltaja-Pentin Scanetto Oy:n huijauksen uhreista tekee rikosilmoituksen Virran ja tämän Scanetto Oy:n aiheettomista huijauslaskuista on poliisinkin pakko reagoida.

Lähtökohta on siis huijauslasku tuotteesta joka pelkästään on arvoton, ja jonka markkinoinnissa on asiakkaalle annettu vääriä ja harhaanjohtavia tietoja, ja tuote josta ei aiheudu muuta kuin haittaa ja vahinkoa. Eikä ”tuki” minkä uhri kuvittelee ohjautuvan eteenpäin ole konkreettinen. Miten tästä siis eteenpäin…

SCANETON HUIJAUSLASKUN UHRI, TEE SIIS HETI RIKOSILMOITUS!

Oletko saanut Scanetto Oy:n aiheettoman laskun eli huijauslaskun ”ilmoituksesta” tai ”mainoksesta” poliisien statuksella julkaistuun, halvalle paperille painettuun arvottomaan vihkoseen joka ei ole oikeaksi aikakauslehdeksi käsitettävä painotuote. Erityisesti vuosien 2014-2018 välisenä aikana? Laskun lähettäminen tuotteesta mitä et ole tilannut on rikos joten tee asiasta välittömästi rikosilmoitus sillä kyse on Scanetto Oy:n Pentti Virran järjestelmällisestä huijauslaskuttamisesta. Normaalin oikeuskäytännön tulkitsemana jo pelkästään sata aiheetonta huijauslaskua tuo liiketoimintakiellon ja vie tuomiolle, Pentti Virta on tehtaillut niitä ei pelkästään sata vaan tuhansia vuosien 2015-2019 välisenä aikana. Virran ja Scanetto Oy:n liiketoiminnan tulos jämähti pohjaan 2015 ja Virta on tappiota lieventääkseen kylvänyt Suomalaisille yrittäjille tuhansia aiheettomia huijauslaskuja tänä aikana joten tuoretta siis.

Tutustu huijauslasku- aiheeseen tästä linkistä

Artikkeli poliisi teloitti leikkimielisen nuorukaisen 1995 susihaulein Vesalassa, ja tuuletti karmean tekonsa jälkeen. Poliisi yritti häpeästä saada asialle uutispimennon. Jälkeenpäin poliisin toiminta tapahtuneessa on kyseenalaistettu! Lue artikkeli tästä

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close