Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Hyks ja Facebookin suljettu ryhmä!?

Hyks rahastaa syöpäsairailla lapsilla ja kehuskeleekin sillä jopa sosiaalisen median suljetussa ryhmässä.

Toimitukseemme otti yhteyttä eräs Hyks:n osasto kympin Facebookin suljetun ryhmän käyttäjä (miksi ihmeessä suljettu ryhmä??? mitä salattavaa ja miksi??) ja halusi (korvausta vastaan) kertoa meille tarinansa, sen miten raakaa sekä moraalitonta liiketoimintaa jopa HYKS tekee syöpäsairailla lapsilla ja erityisesti käyttäen rahankerääjänä tahoa jonka maine ei kestä lähempää tarkastelua!

Tutkimme asian ja kas kummaa kyseisen tahon henkilöksi osoittautuikin tuttu henkilö josta olemme raportoineet jo aiemminkin mitenkäs muuten:

Hän on eläkeläinen Pentti Tapani Virta (kuvassa), Suomen halveksituin varainkerääjä joka elää petoksesta. Pentti Virran toimet ovat aiheuttaneet tuhansille suomalaisille yrittäjille kärsimystä, taloudellista vahinkoa ja häirintää.

Poliisin talousrikostutkinnalle siis haasteellinen iso kala!

Petosmies Virta onkin troolattu viimeisen vuoden aika tehokkaasti pintaan kaikkine konnuuksineen! Ennemmin tai myöhemmin jokaisen kohdalla on hetki jolloin kissa nostetaan pöydälle. Nyt on Pentti Virran rötöstelyjen läpivalaisun aika.

Virran rötöstelyjen summa on sitä luokkaa että tuomarin ainoaksi pohdittavaksi jää tapauksessa että kuinka monta vuotta linnaa laitetaan ja Virta toimitetaan nauttimaan valtion leipää.

Virta tuhlaa erilaisilla varainkeräyshuijauksilla ryöstämänsä varat makeaan elämäänsä kalastellen ympäri maailmaa ja naureskellen sanantarkasti mielessään myhäillen ”ne lahjoittajat ne olivat niitä taas joilla on pienet aivot mutta suuret sydämet!

Toimituksemme sai Virrasta mehevämpää materiaalia jo kuukausia takaperin esimerkiksi videotodisteita kuinka hän pahoinpiteli kallovammaisen työntekijänsä (nyt entisen työntekijänsä) rikkomalla hänen matkapuhelimen.

Vainoharhainen Virta kävi käsiksi toimistoonsa kutsumaansa henkilöön jota muutamaa tuntia takaperin oli kehunut hyväksi myyjäksi repimällä hänen gsm-puhelimen seurauksella että puhelin särkyi.


Samaa henkilöä Virta uhkaili lisäksi laittomin uhkauksin mm. sanatarkasti tuhoamalla hänen elämänsä käyttäen apunaan ”poliisiystäviään”

Vanhuus on aiheuttanut Scaneton hajoamisprosessin, Virran mielialat järkkyvät kuuden tunnin välein. Scaneton toimiston nainen on paljastanut meille että hän on havainnut Virrasta jopa yhden vuorokauden aikana kolme eri persoonaa.

Scanetto Oy:n ilmapiiri on tulehtunut ja toimiston nainen onkin varustautunut pitämään työpöytänsä lähettyvillä kättä pidempää, pippurisumutinpurkkia, Virosta laittomasti sellaista hankittua tosin.

Videotodistelut paljastavat lisäksi että Virta yritti kiristää edellä mainituilta juridiselta yksityishenkilöltä allekirjoituksia järjettömiä papereihinsa tilanteessa kun tämä ilmoittivat purkavansa työsuhteen raskaiden perusteiden nojalla Virran ja Scanetto Oy:n kanssa.

Kyseinen videotodistelu ostettiin meiltä mediaan eteenpäin isolla rahalla.

Paljastus kertoo että Scanetto Oy on jättänyt esimerkiksi useaan kertaan tilittämättä lakisääteisiä tilityksiä ulosottoviranomaiselle työntekijöidensä palkoista useiden vuosien ajalta. Kyseessä on tapauskohtaisesti myös uusi rikosprosessi!

Pentti Virrasta on tullut vanhuuden myötä vainoharhainen ja agressiivinen. Tänään hän on väkivaltainen vanhus jonka henkinen pyyhekumi ei pyyhi enää hänen omaa tuntoaan puhtaaksi, rötösten taakka on raskas kannettava ja sen johdosta hän on siirtynyt väkivallan käyttöön.

Virran kerrotaan olevan kuin vinkuva koiranpentu etsiessään firman luottokorttia toimiston pöydältä.

Virralle ihmiset ovat materiaa ja hänen tarinansa voit lukea alareunan linkistä!

HYKS osasto kympin Facebookin suljetun ryhmän henkilö toimitti lisäksi meille arvokasta aineistoa HYKS osasto 10 moraalittomuudesta ja julkaistavaksi.

Yksityiskohtia joista kiinnostuisi jopa Valvirakin ja muut terveydenhuollon asiallisuutta valvovat elimet.

Julkaisemme nyt kuitenkin suomalaisten yrittäjien tietoisuuteen ainakin sen että kyseisen HYKS osasto kympin varainkeräys on suurta huijausta, rohmuosa ei päädy avustettavalle kohteelle vaan epämääräisen imuroijan lompsaan.

Kyseinen epämääräinen toimija on siis tämä Pentti Virta joka erehdyttää yrittäjiä yhden miehen osakeyhtiöllään kusetusfirma Scanetto Oy:llä. Virran vaimo Anita on hallituksen ainoa jäsen, kas kun ei talouden koira.

Voimasana ”kusetus” on korrekti! Scaneton tulos painui tappiolle 2015 ja Virta on Scanetto Oy:llään tappiota lieventääkseen lähetellyt tuhansia aiheettomia huijauslaskuja yrittäjille 2015-2018 välisenä aikana.

Oletko sinä saanut Scanetolta aiheettoman huijauslaskun? Markus Pönkä tuli aiemmin tutuksi yrittäjien keskuudessa ”pönkäleillä” eli vastaavilla aiheettomilla huijauslaskuilla. Scanetto Oy:n aiheettomien huijauslaskujen osalta puhutaan vastaavasti ”Virran penteleistä”.

Virran viemää ja kuohahduksia käsite nostaa jo inhoa yritysmaailmassa tänä päivänä sillä sana Scanetto Oy on jo yhä useammalle yrittäjälle pelkkä karkea kirosana.

Aiheettomissa huijauslaskuissa on kyse vakavasta talousrikollisuudesta, normaalin oikeuskäytännön tulkitsemana jo pelkästään sata aiheetonta huijauslaskua tuo liiketoimintakiellon ja vie tuomiolle. Scanetto Oy:n ja Virran tapauksessa kyse on tuhansista aiheettomista laskuista. Aiheeseen voi tutustua tästä

Mutta mennään tähän HYKS:n kuplaan siitä ensimmäisenä dokumentti ja todiste 1: Hyks:n osasto 10 myöntää vuosikertomuksessaan tämänkin varainkeräyshuijauksen seuraavassa lause ja sen alle dokumentoitu tallenne

”Kympin lapset lehti ilmestyi kertomusvuonna kolme kertaa; huhtikuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Lehden päätoimittajina toimi Hanna-Mari Bennick ja editoinnista vastasi Merja Salo. Vuonna 2018 lehden graafinen suunnittelu ja Vuonna 2018 lehden graafinen suunnittelu ja paino siirrettiin Scanetto Oy:lle, jossa lehden tuotantoa rahoitetaan ilmoitusmyynnillä.

Käry on siis käynyt, jos HYKS osasto 10 olisi kerrankin rehellinen se kertoisi tuossa totuuden sen että kyseinen ”ilmoitusmyynnin rahoitus” on konkreettisesti sitä että Pentti Virta ja Scanetto Oy markkinoi huijauksella kyseistä pehmeäkantista vihkosta vailla isbn tunnuksia ”aikakauslehtenä”, ja myy vihkoseen arvottomia yrittäjien yhteystietoja käsittäviä ruutuja huijauksella ”mainoksina”, täyttää vihkosen yrittäjiltä edes kysymättä lupaa ja jakaa vihkoset siihen huijattujen kesken.

Scanetto Oy ei ole organisoitunut myyntitoimisto ja ainoa mistä vihkoseen ”mainostajaksi” huijattu yrittäjä maksaa on häirintä ja riesa.

Virta ryöstää itselleen prosessista summan jonka oikeuskin on linjannut varainkeräysrikokseksi eikä avustettavalle kohteelle suoritettava summa ole konkreettinen eikä vertauksellinen kokonaisuuden kanssa.

Tulemme esittämään tästä HYKS:lle haastattelupyynnön, nähtäväksi jää kestääkö heidän moraali lausuntojen antamiseen.

Etsivämme tarkisti vuorokauden aikana yksityiskohtia ja suomalaisia yrittäjiä on kiusattu viimeisen kuukauden aikana seuraavan sisältöisellä puhelulla, oletko sinä mahdollisesti saanut tälläisen soiton? soitto menee näin ja on lähes identtinen Scaneton Sylva-vihkosten huijausten kanssa.

”Mervi Simonen (tai muutettu nimi) Hyksin osasto kympiltä hei avunpyyntöä meidän pienille lapsille…”

Mervi salaa sen että soittaa Scanetosta, koska Scaneton maine on huono. Hän ei todellakaan soita HYKS:stä tai lukeudu HYKS:n henkilökuntaan.

Mervi saattaa soittaa myös kotoaan koska Scaneton Pukinmäen Säterintien toimiston ilmapiiri on tulehtunut eikä hän viitsi mennä sinne paikan päälle soittamaan ja huijaamaan yrittäjiä. Kotona on henkisesti vapautunempaa päästellä sammakoita suustaan yrittäjiä maireasti vedätellen höplästä.

Mervi pyytää rahasumman sen perusteella että summa menisi muka ”syöpäsairaille tai vammaisille lapsille”

Mervi saattaa myös antaa vahingon kiertää ja vedota ”tukijan” hyväsydämisyyteen sen perusteella että tukija on ollut aiemminkin niin sinisilmäinen hölmö että on antanut aiemminkin ”tukensa”

Mikä on ”Mervin” rötös?

”Mervi” joka valehtelee soittavansa HYKS:stä salaa sen että soittaa Scanetosta jolla on huono maine, eikä Mervi kerro olennaisinta sitä että summa minkä hän pyytää ei menekään aivan ihan sinne millä perusteella hän soittaa.

Hänen työnantajansa Scaneton Pentti Virta ryöstää liiveihinsä nimittäin määrän jonka korkein oikeuskin on linjannut lainvastaiseksi, katso tästä vastaava oikeuden linjaus ennakkotapauksena katso tästä

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200809198292727

Edelleen ”Mervi” salaa että vastike jonka ”tukija” saa siitä puuttuu yleensä siis miltei aina isbn-tunnukset, kyseessä on pelkkä arvoton vihkonen eikä yleisölle esillä oleva konkreettisella jakelulla jaettava aikakausjulkaisuksi käsitettävä oikea lehti johon voisi tutustua ennen ostopäätöstä vaikka Rautakirjalla.

Todellakin arvoton vihkonen jota jaetaan minimaalisen suppealla jakelulla ja piste.

Mervi” ei anna mahdollisuutta tutustua vihkoseen ennen ostopäätöstä hän luottaa siihen että tukijat ne ovat niitä joilla on vahaa korvissa, suuret sydämet ja pienet aivot. Hän uskoo myös siihen että ”tukija” on jo ennestään niin hölmö että on osallistunut vastaavanlaiseen antamalla ”tukensa”.

Edelleen ”Mervi” salaa oleellisimman sen että ”tukijan” ilmoitus on nk kehysilmoitus joka käsittää lähinnä ”tukijan” yhteystiedot eikä ole oikea mainos.

”Mervi” salaa myös sen että kyseisen kehysilmoituksen arvo on käytännössä olematon koska kyseistä vihkonen ei ole yleisölle tarjolla ja sitä jaetaan erittäin suppealla jakelulla, yleensä Scaneton painattamissa vihkosissa on lisäksi myös runsaasti kirjoitusvirheitä ja yrittäjien tietoja mainoksiksi naamioituna on laitettu vihkosiin jopa ilman yrittäjien suostumusta.

”Mervi” huijaus on siis täydellinen. Hän ei lukeudu HYKS:n henkilökuntaan, hän ei soita HYKS:stä. Hän salaa täydellisesti kuurolta ostajalta todellisuuden sen että hän on myymässä ostajalle ainoastaan haittaa ja vahinkoa sekä imuroimassa hänen rahojaan. Hänen pomonsa Pentti Virta on ohjeistanut häntä että vihkonen tulee täyttää pienillä ”tukijoille” arvottomilla kehysilmoituksilla, näin Virta saisi enemmän rahaa kuin yhden sivun yhden höynäytetyn ilmoitus.

Yrittäjät nyt tarkkoina miettikää missä on moraali kun syöpäsairaita ja kehitysvammaisia käytetään hyväksi ja rahastus tehdään keinoja kaihtamatta! Yrittäjä jos saat tälläisen soiton muka HYKS osasto kympin lasten hyväksi niin sulje puhelin. Säästyt riesalta

Lue täältä Suomen halveksituimman varainkeräyshuijarin tarina. Pentti Virta ja vartti julkisuudessa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close